Один з екс-ватажків "ДНР" поскаржився на погрози на адресу його дружини

Співробітники так званого "Міністерства доходів і зборів" "республіки" намагалися затримати Катерину Губарєву.

Подружжя сепаратистів Губарєвих. Ілюстрація:Гордон

27 жовтня на окупованих територіях бойовики спробували затримати члена так званої "Народної Ради ДНР" Катерину Губарєву. Про це заявив відомий сепаратист Павло Губарєв на своїй сторінці "Вконтакте", передають Патріоти України.

За його повідомленням, затримання спробували провести співробітники так званого "Міністерства доходів і зборів". Жінці погрожували, а чоловік, який проводив затримання, представився як Олександр Миколайович Науменко.

Повідомляється про те, що конфлікт виник після того, як Губарєва висловилася проти того, що дане міністерство вирішило залишати собі 30% з суми всіх накладених ним штрафів, що викликало невдоволення його керівництва.

Як відомо, Катерина Губарєва є дружиною Павла Губарєва. У 2014 році Губарєв був одним з лідерів "Антимайдану" і проголосив себе "народним губернатором" Донецької області. Однак потім він не займав високих посад серед сепаратистів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...