Окупантів розірве від люті: Телерадіовишку на Чонгарі для ретрансляції на Крим можуть зробити вищою, ніж планували

Висота вишки може сягнути 200 м, хоча на початку планувалася висота 150 м.

Телевишка на Чонгарі можу бути вищою, ніж планували на початку. Фото:NewsONE

За інформацією члена Національної ради України з питань телебачення й радіомовлення Сергія Костинського, висота телерадіовишки, що забезпечить сигнал на територію Криму, може досягти 200 метрів. Це вище від запланованої висоти на 50 метрів. Про це він сказав журналістам під час заходів із установки першого блоку вишки 2 грудня біля пропускного пункту "Чонгар" на адмінкордоні з Кримом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

При цьому Костинський згадав про розмову з директором товариства "Телемережі України" Петром Семереєм, який є інвестором будівництва вишки, що в разі оголошення конкурсу на частоти і створення місцевого мультиплексу, інвестор може збільшити вишку до 200 метрів.

"Із мене – робота з організації того, щоб тут було телебачення, а з нього (Петра Семерея – ред), щоб вишка досягала 200 метрів", – зазначив Костинський.

Як повідомлялося раніше, спочатку планувалося зробити вишку висотою 150 метрів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...