Окупанти активізували обстріли у зоні АТО, є жертви (відео)

Позиції українських військових неподалік від Попасної бойовики обстріляли з мінометів, Троїцьке - з БМП. Стріляли окупанти і по Авдіївці.

Скрін відеоЗа минулу добу, 27 липня, в зоні АТО п'ятеро бійців були поранені, один загинув. Найгарячіше було на Луганському напрямку. Про це йдеться в сюжеті каналу 24, передають Патріоти України.

Позиції військових неподалік від Попасної обстріляли з мінометів, Троїцьке - з БМП. Стріляли окупанти і по Авдіївці.

Військовослужбовець ЗСУ "Кавказ" розповідає, що вночі було жарко. Бойовики стріляли з шостої вечора. Під ранок випадковий приліт поранив бійця.

"В руку осколкові і під пахву. Лікарі молодці, все як треба зробили. Я сьогодні з ним розмовляв - він в нормальному стані, посміхається. Каже, чекайте, скоро буду", - сказав "Кавказ".

Жодного цілого будинку або дерева - характерна риса всієї території. Що завгодно, що височіє над землею, стає орієнтиром і ціллю для пострілів ворога.

Прильотів з ручних протитанкових гранатометів 27 липня вночі було не менше 20.

"Це новий їх заїзд, тому що видно, що вони фахівці. Стріляють не в будівлю, а між будинками. Щоб більше було осколків, щоб більше була уражень. Будівля гасить удар. Стріляють між будівлями, щоб сектор обстрілу був в спину," - зазначив військовослужбовець ЗСУ "Дімас".

Воїни від пропозицій здаватися з російської сторони лише сміються. Військовослужбовці зазвичай готуються до нової ночі. А думки про смерть на полі бою відганяють подалі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...