Окупанти наступають: Терористи в районі Новотроїцького вдарили по силах АТО із танка

Всього за минулу добу було зафіксовано 42 обстріли.

На Маріупольському напрямку терористи вдарили по українських позиціях із танка. Ілюстрація:uapress.info

На Маріупольському напрямку в районі Новотроїцького близько 19 години бойовики з танка випустили по позиціях сил АТО 18 снарядів і 25 мін з мінометів калібру 82 мм. Про це повідомили в прес-службі штабу АТО, інформують Патріоти України.

Всього за минулу добу було зафіксовано 42 обстріли, з них 29 на Донецькому, 12 на Маріупольському і 1 на Луганському напрямку.

"На Світлодарській дузі ворог 6 раз обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому - з мінометів калібру 120 і 82 мм і гранатометів та кулеметів, а в Новгородському і Майорському - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - відзначили в штабі.

Позиції поблизу Луганського, Пісків і Верхньоторецького російські найманці обстріляли з АГС і кулеметів великого калібру. А укріплення поруч з Авдіївкою з міномета і АГС.

"Захисників Мар'їнки, Красногорівки, Широкиного і Талаківки російські терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Українські вояки в окремих випадках відкривали вогонь у відповідь на обстріл знахабнілих російських окупантів зі стрілецької зброї і гранатометів", - відзначили військові.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...