Окупанти посилили обстріли поблизу Авдіївки, є постраждалі бійці ЗСУ - штаб АТО

Трьох українських військових поранено, ще двох травмовано.

Бойовики посилили обстріли біля Авдіївки. Ілюстрація:www.unian.net

Бойовики ведуть активний обстріл сил АТО поблизу Авдіївки. Загалом зафіксовано 39 обстрілів. Трьох військових ЗСУ поранено, двох травмовано. Про це повідомляє прес-центр АТО, передають Патріоти України.

"На Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів окупанти обстріляли Новотроїцьке, Водяне, Павлопіль та Богданівку. З гранатометів та стрілецької зброї - Лебединське, Новогригорівку, Широкине, Чермалик, Водяне, Гнутове. Снайпер вів вогонь по Талаківці", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на Луганському напрямку з мінометів різних калібрів Новоолександрівку, та Попасну. З гранатометів та стрілецької зброї - Новозванівку та Станицю Луганську.

"На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів загарбники обстрілювали Авдіївку, Дачу та Луганське. З гранатометів та стрілецької зброї – Кам'янку, Луганське, Піски, Невельське, Зайцеве та Троїцьке. Зі стрілецької зброї - Майорськ. По Авдіївці та Зайцевому вогонь вели снайпери", - зазначають у прес-центрі АТО.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...