“Он бросил и первую жену с ребенком": Колишня дружина терориста Гіркіна розповіла некрасиві подробиці про "героя" ватників (відео)

Стрєлков абсолютно не цікавиться долею власних дітей, приховуючи отримані сотні тисяч рублів від сімей, які вимушено беруть кредити заради виживання.

Ігор Гіркін. Фото: peoples.ru.

Одна з найбільш знакових в історії захоплення Донбасу фігура, терорист Ігор Стрєлков-Гіркін, в багаторазових інтерв'ю хвалькувато зізнавався, що він почав війну на сході України. За словами російського бойовика, він хотів допомогти мільйонам російських людей в чужій країні, але на ділі виявилося, що найманець не допоміг навіть власним дітям, кинувши їх без фінансової та фізичної допомоги. Патріоти України пропонують вам переглянути відео з інтерв'ю екс-дружини Гіркіна.

Друга дружина Гиркин каже, що на кожній війні він заводить собі нову дружину, залишаючи і дітей, і законну супругу. "Він залишив і першу дружину з дитиною. Старша дитина в мене хвора, в Москві брали тільки в інтернат, отримали інвалідність і про нормальну школу мови вже бути не могло", - розповіла Віра Гіркіна навесні 2016 року.

За словами жінки, вона залишилася без допомоги чоловіка з двома дітьми на руках. До слова, в першому шлюбі у терориста також народилася нездорова дитина, чого Гіркін дуже соромився і ніколи про це ні з ким не говорив. Грошима іноді допомагає нинішня дружина терориста, 22-річна Мирослава. Коштів, безумовно, не вистачає ні на що. Але сам Стрєлков абсолютно не цікавиться долею дітей, приховуючи отримані сотні тисяч рублів від сімей, які вимушено беруть кредити заради виживання.

На другому з'їзді організації "Союз добровольців Донбасу" стало відомо, що організація взяла опіку над Вірою Гіркіною і дітьми польового командира Ігоря Стрєлкова. Про це заявив колишній "міністр держбезпеки ДНР" Андрій Пінчук. "Дружина полковника Гіркіна - це дружина ополченця ... А так як ополченець Гіркін, на жаль, не допомагає членам своєї сім'ї, то Союзу добровольців Донбасу на підставі свого Статуту це доводиться робити за добровольця Гіркіна", - розповів Пінчук. Сам Стрєлков ніяк не відреагував на цю заяву, при цьому детально розписавши всі факти шахрайства в організації "Союз добровольців" в своєму "ЖЖ". Про колишню сім'ю - ані слова.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...