"Они обнимают дедушку через решетку", - дочка Умерова розповіла, як окупанти вдруге не пустили до її батька онуків (фото)

10-й день Ільмі Умеров знаходиться в психіатрії на примусовій "експертизі".

Ільмі Умеров та онучка. Фото: "Фейсбук".

Заступник глави Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров змушений спілкуватися з онуками тільки через ґрати. Про це повідомила його дочка Айше Умерова в Facebook, передають Патріоти України.

"10-й день Ільмі Умеров знаходиться в психіатрії на примусовій "експертизі". Привезли до нього малюків, але їх не пустили, як і минулого разу. Вони обіймають дідуся через решітку, цілують йому руки... На це занадто боляче дивитися" , - написала вона.

За словами дочки Умерова, її батько змушений був збільшити дозу препаратів, щоб тримати тиск під контролем. "Сьогодні перший день за весь період перебування там він почувався нормально (наскільки це в принципі можливо в такій обстановці)", - зазначила вона.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...