"Ополчение" било и по своим же, и по Украине: два снаряда туда, два сюда", - полонений російський найманець (відео)

Також Олексій Сєдіков розповів, що терористів на Донбасі веденню бойових дій навчають кадрові російські військові.

Російський найманець. Фото: скріншот з відео.

Громадянин РФ, уродженець Северодвінську Архангельської області Олексій Сєдіков розповів про брехливість "російського інформаційного продукту" і попросив рідних приїхати до нього. Захоплений СБУ поблизу Троїцького Луганської області росіянин попросив своїх рідних приїхати до нього. Відповідне відео оприлюднила Служба безпеки України, передають Патріоти України.

"Поранений російський найманець просить рідних приїхати до нього, СБУ гарантує сім'ї безпеку", - йдеться в повідомленні прес-служби СБУ. Сєдіков розповів, що терористів на Донбасі веденню бойових дій навчають кадрові російські військові.

Крім цього, він повідомив, що сепаратисти з метою провокацій, а також щоб налаштувати проти України жителів підконтрольних їм територій, періодично обстрілюють з важкого озброєння не тільки позиції ЗСУ, а й підконтрольну їм же територію. "У меня есть информация, что ополчение било и по своим же, и по Украине: два снаряда туда, два сюда", - говорить Сєдіков. Також він пояснив, чому на Донбас відправляються воювати люди з Росії. Всьому виною - Кисельов ТБ і інші елементи путінської пропаганди, що зомбує росіян.

"Тот информационный продукт, который подается в России, не соответствует действительности. На самом же деле все по-другому", - підкреслив росіянин, розповівши про нормальне ставлення до нього з боку українських військових. Завершив свою промову полонений найманець закликом "Бросайте эту войну!"

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...