"Ордена забрали, а потом отдали": У "ЛНР" 10-річну улюбленицю терориста Мозгового нагородили орденом СРСР

Дівчинці вручили ордени СРСР "За особисту мужність" і "За відвагу".

Богдана Нещерет. Фото: gordonua.com.

Члени сепаратистського руху "Луганська гвардія" нагородили 10-річну Богдану Нещерет - автора віршів, присвячених бойовикам так званих "ДНР" і "ЛНР". Дівчинці вручили ордени СРСР "За особисту мужність" і "За відвагу". Про це повідомляють "Новости Донбасса", передають Патріоти України.

У "Луганській гвардії" заявили, що прийняли рішення про нагородження "за результатами незалежного інтернет-голосування". Ці медалі вже вручали дівчинці 2015 року, однак так звана "ЛНР" їх анульовала.

Члени сепаратистських рухів виступили на підтримку дитини. Дівчинка стала відомою після публікації власних віршів, присвячених покійному лідеру луганської бригади бойовиків "Привид" Олексію Мозговому. Невідомо, ким саме доводилася Богдана лідеру бандитів, але спілкування у них було доволі щире.

Через скандал, пов'язаний з іншою представницею бойовиків Олею "Новороською", дівчинці заборонили публічно виступати і читати вірші у "ЛНР". Після цього вона переїхала у "ДНР". Нагадаємо, на День Перемоги цього року у тимчасово окупованому Донбасі Богдану Нещерет бойовики нагородили медаллю "За бойові заслуги "Новоросії".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...