"Орли" залишають "Лугандон", або час "рвати кігті": Найманець "ДНР" намагався вступити добровольцем до лав ЗСУ

За участь у діяльності незаконних збройних формувань чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Ілюстрація:соцмережі

Поліція Бахмута на Донеччині виявила пособника терористів, який збирався поповнити лави Збройних Сил України. Про це йдеться на сторінці ГУ НП у Донецькій області у Facebook, передають Патріоти України.

Як повідомили правоохоронці, три роки тому 27-річний мешканець села Парасковіївка приєднався до терористів та близько двох місяців виконував вказівки загарбників.

Спочатку він чергував на блокпості, а через два тижні йому було довірено здійснювати пропускний режим в захопленій терористами філії банківської установи.

Бойовик неодноразово виконував функції працівника правоохоронних органів, незважаючи на те, що законні представники тоді ще міліції України не переставали виконувати своїх службових обов’язків.

"Ми розповідали жителям, що ми законна влада", - розповідає затриманий.

Через два місяці найманець розчарувався в "руському мирі", побачивши, що ватажкам потрібні лише гроші, які вони отримували незаконним шляхом, і покинув лави бандформування.

Чоловік вважав, що його минуле залишилося непоміченим, і вирішив вступити до лав ЗСУ. Проте поліцейські викрили та затримали зловмисника.

За участь у діяльності незаконних збройних формувань чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...