Ось, що насправді для нього важливо: Балчуна викрили у систематичному прогулюванні роботи (документ)

Громадський активіст Карл Волох також запропонував ознайомитися з графіком концертів Войцеха Балчуна на його польській сторінці у соцмережі.

Войцех Балчун. Фото: 112.ua.

Член громадського Люстраційного комітету Карл Волох продемонстрував в мережі документ, який вказує на постійну відсутність керівника «Укрзалізниці» (УЗ) Войцеха Балчуна в Україні. Згідно з документом, переважну кількість днів він проводить в поїздках за кордон. За словами Волоха, Балчун і зараз, 28 січня, знаходиться в Польщі, передають Патріоти України.

Волох нагадав, як Балчун, найнятий урядом за величезну зарплату, щоб реформувати УЗ, через шість місяців після вступу на посаду доручив компанії ЦЗВ почати тендер з пошуку компанії, яка йому допоможе реформувати держпідприємство. «А зараз помилуйтеся, як тяжко цей дармоїд працює на благо улюбленої компанії (дані, на жаль, тільки з Борисполя, без Жулян)», - написав він, опублікувавши відповідний документ.

За його словами, Балчун і зараз знаходиться в Польщі. Волох також радить бажаючим зайти на офіційну польську сторінку Балчуна, щоб зрозуміти, чому він присвячує більшу частину свого часу, «крім тісної співпраці з злодіями Дубневичами». Громадський активіст також запропонував ознайомитися з графіком концертів Балчуна на його сторінці.

Нещодавно керівник держпідприємства «Укрзалізниця» Войцех Балчун звинуватив Мініфраструктури в перешкоджанні його роботі по впровадженню реформ. За його словами, з боку міністерства відбувається блокування, зволікання і саботаж.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...