Отруєння "Сірого кардинала": У БПП прокоментували інформацію та розповіли про стан Кононенка

В Генпрокуратурі наголосили, що не отримували заяв за фактом отруєння нардепа, хоча в оточенні Кононенка те, що сталося пов'язують з його роллю у процесах у нафтогазовому секторі, зокрема компанії "Укргазвидобування".
Ігор Кононенко. Фото: solydarnist.org.

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка (БПП) Ігор Кононенко лікується від отруєння. Про це на своїй сторінці в Facebook написав нардеп Олексій Гончаренко, передають Патріоти України.

"Йде шквал дзвінків з приводу отруєння Ігоря Кононенка. По-перше, це, на жаль, правда. Але, по-друге, вороги не дочекаються. І це головне", - написав він.

"Ігор сильна людина і справиться. З того, що сталося він не хотів робити сенсацій, тому інформації не поширював. Продовжує активно працювати і в партії, і в парламенті. Бажаю йому здоров'я!" - додав нардеп.

Водночас Інтерфакс-Україна із посиланням на джерело у фракції пише, що Кононенко отруївся ртуттю і "зараз проходить програму реабілітації, детокс-програму". За словами співрозмовника агентства, на роботу в парламенті це не вплине, оскільки воно відбулося раніше.

За інформацією "Української правди", Кононенко отруївся у кінці минулого року і весь цей час лікувався. Зараз він хворіє і це нібито не пов'язане з отруєнням. Крім того, в Генпрокуратурі наголосили, що не отримували заяв за фактом отруєння нардепа, хоча в оточенні Кононенка те, що сталося пов'язують з його роллю у процесах у нафтогазовому секторі, зокрема компанії "Укргазвидобування".

"Офіційних заяв за фактом отруєння Кононенка не надходило. У разі якщо така заява надійде, то буде відкрито провадження", - прокоментували у ГПУ. У відомстві додали, що реагують тільки на офіційні звернення.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...