Оце так: У Сумах зрадника з СБУ звільнили з-під варти, бо "ДНР" і "ЛНР" не були визнані терористичними організаціями

У постанові суду зазначається, що в Україні немає жодного нормативно-правового акту, що визначає список організацій Донецької або Луганської областей, які були б визнані терористичними хоча б однією державою або міжнародною організацією.

Бойовики "ДНР". Фото: expres.ua.

Українська влада вважає сепаратистські "ДНР" та "ЛНР" терористичними організаціями, а учасників НЗФ "республік" - терористами і сепаратистами. Однак до цього часу жодна держава або якась міжнародна організація офіційно не визнала самопроголошені республіки терористичними. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

У підтвердження цього можна навести судовий процес в місті Суми. Суд розглядав справу колишнього полковника СБУ, який звинувачувався в роботі на "силові" структури "ДНР". У постанові суду від 28 квітня поточного року сказано, що суд відмовився визнавати "Донецьку" і "Луганську" народні "республіки" терористичними організаціями.

Колишній офіцер СБУ був заарештований в січні 2015 року. Він хотів влаштуватися на роботу в так зване "МДБ" "ДНР". Суд визнав його невинним за всіма пунктами звинувачення і звільнив з-під варти. У постанові суду зазначається, що в Україні немає жодного нормативно-правового акту, що визначає список організацій Донецької або Луганської областей, які були б визнані терористичними хоча б однією державою або міжнародною організацією.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...