Параноя прогресує: У "ДНР" приготувалися ліквідовувати українських журналістів, які можуть виявитися "диверсантами"

За даними так званої "розвідки" "ДНР" вони готують теракти для дестабілізації обстановки в "республіці".

Едуард Басурін. Фото:www.radiosvoboda.org

"Розвідка" "ДНР" підтверджує факт підготовки українськими силовиками диверсантів під виглядом журналістів. Про це на брифінгу повідомив так званий заступник командувача оперативного командування "ДНР" Едуард Басурін, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Підтверджуються факти підготовки в 30 окремій моторизованій бригаді декількох диверсійних груп, які планують перекинути на територію "ДНР" під виглядом журналістів для проведення терористичних актів, спрямованих на дестабілізацію внутрішньополітичної обстановки.

Оперативним командуванням і спецслужбами "ДНР" приймаються додаткові заходи по виявленню і ліквідації українських диверсантів", - процитувало Басуріна кремлівське агентство.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...