Партизани не сплять: українські патріоти в окупованому Донецьку влаштували терористам диверсію

У новорічну ніч з використанням саморобних вибухових пристроїв було знищено 2 військових "КамАЗи" терористів.

Українські партизани в Донецьку. Ілюстрація:zaxid.net

У новорічну ніч в окупованому бойовиками Донецьку українські патріоти влаштували диверсію, підірвавши два військові КамАЗи. Про це повідомив екс-командир п'ятої роти "Донецьк" батальйону "Дніпро-1" Володимир Шилов на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Ми, українські партизани Донбасу, заявляємо, що всі декларації Захарченка і його" молодої команди "про безпрецедентні заходи, вжиті для забезпечення військових об'єктів, на перевірку виявилися черговим окозамилюванням.

У новорічну ніч з використанням саморобних вибухових пристроїв було знищено 2 військових "КамАЗи", які перебували на території військових частин по вул. Іллінська 91 та Артема 112б", - розповів Шилов.

Він зазначив, що так званим керівництвом "ДНР" ці факти свідомо замовчуються, щоб не дискредитувати себе ще більше.

"Більше того, "МНС" та "МВС" ДНР 1 січня вже встигли відрапортувати про те, що Новий рік пройшов без пригод. З достовірних джерел нам стало відомо, що свято у зазначених вище військових частинах зірвано всерйоз і надовго: там досі проводяться перевірки особового складу чергової служби, керівного складу, а також ремонт пошкодженої техніки і оновлення матеріальної бази", - повідомляє екс-командир роти.

"Нездатність забезпечити надійну охорону режимних об'єктів свідчить про надзвичайно низький рівень бойової готовності та бойового духу сепаратистів, який неможливо підняти ура-патріотичними гаслами і піснями Кобзона. Ми будемо продовжувати свою діяльність до тих пір, поки останній окупант не покине української землі", - додає Шилов.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...