Парубій назвав ватажків київських банд, які планували розстріл Майдану

Перші постріли під час Революції гідності в 2014 році здійснили російські снайпери, стверджує нардеп.

Андрій Парубій. Фото:censor.net.ua

Народний депутат від "Народного фронту" Андрій Парубій назвав прізвища ватажків київських банд, які планували розстрілювати євромайданівців. Про це повідомляє ТСН, інформують Патріоти України.

За його словами, під час революції в Києві було роздано 1,5 тис. необлікованих автоматів Калашникова.

"Роздано МВС, роздано Захарченком з одним наказом: "Знищити Майдан". З них 1100 автоматів було роздано працівникам міліції та 408 - злочинним угрупованням, бандитам просто. Це київські банди. У мене є імена керівників цих злочинних угруповань: Кошелєва, Васильєва.

У цих бандитів з автоматами була одна задача - знищити нас на Майдані. і мене це вразило. Тому що якби ми не змогли відтіснити їх і показати, що Майдан твердий, всі ці автомати заговорили б", - зазначив Парубій.

Також за його словами, перші постріли під час Революції гідності в 2014 році здійснили російські снайпери.

"Я стверджую: на Майдані працювали російські снайпери. Я це знаю із багатьох допоміжних даних. Коли ми відбили готель "Україна", ми говорили з покоївками, які розповідали, що кілька номерів були зняті, де були люди з московською говіркою, і вони бачили, як заходили люди зі зброєю.

20 вранці я був там, коли були перші постріли. Це були снайперські постріли, коли падали один за одним наші хлопці. Вже пізніше стріляв "Беркут", - розповів Парубій.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...