Пасинки Кремля: Як журналіст намагався подорожувати Росією з "паспортом" "ДНР" (відео)

Незважаючи на заяви ватажків терористів про визнання Росією паспортів так званих "республік", насправді з цим умовно кажучи "папірцем", потрапити неможливо нікуди, лише в Південну Осетію.

Ватажок терористів Захарченко з паспортом так званої "ДНР". Ілюстрація:agrimpasa.com

Журналіст проекту "Голос народу" Всеволод Філімоненко видав себе за жителя самопроголошеної "ДНР" та зателефонував в Держприкордонслужбу Росії, ФСБ і російську компанію "Аерофлот", щоб з'ясувати, чи визнають вони "паспорти" сепаратистів. Видання Апостроф розмістило невеликий "звіт" про його "поневіряння" з цим "документом", передають Патріоти України.

У ФСБ на питання журналіста відреагували дуже холодно і в кінці кінців кинули трубку. Потім він зателефонував до прикордонників.

- Я гражданин ДНР, пересек границу не совсем понятно, у меня паспорт ДНР. Паспорта России или Украины у мене нет, его сожгли "укропы", когда бомбили. Сейчас я ничего с этим паспортом не могу в России предпринять, не могу билет купить... - пожалівся журналіст співробітнику приймальні.

- Подождите, а вы (когда въезжали) из Украины в Россию границу нарушили? – запитав співробітник прикордонної служби.

- Как? Из какой Украины? ДНР – это ж не Украина, - відповів журналіст, що видавав себе за "днрівця".

- А что это? Это Великобритания? От меня вы что хотите? – різко відповів прикордонник.

- Хочу узнать, признаете ли вы наши паспорта? Или мне возвращаться?

- Возвращайтесь в ДНР, - відрізали в Держприкордонслужбі РФ.

Потім журналіст зв'язався з російською компанією "Аерофлот", щоб дізнатися, чи признає вона паспорти самопроголошеної республіки.

- Я из Донецка, у меня паспорт украинский давно сгорел, есть только паспорт ДНР. Хочу с этим паспортом полететь из Москвы в Самару. Возможно ли это? – запитав журналіст співробітника компанії.

- По нашей информации, данный документ считается недействительным. По нему можно только в ДНР проживать, то есть совершить перелет из Москвы в Самару нельзя, -повідомила представник "Аерофлоту".

Як відомо, 16 березня в самопроголошеній "ДНР" почали видавати так звані офіційні паспорти. Документи не були визнані жодною країною, крім такої ж самопроголошеної республіки Південна Осетія.

При цьому так звана "влада" окупованого Донбасу стверджує, що Росія ці паспорти визнала.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...