Патрульний поліцейський з Харкова, якого звинуватили у сепаратизмі, дав пояснення

За його словами, він почав більше "спілкуватися з українськими активістами, які пролили світло на усю цю політику".

Владислав Бірбасов. Фото:соцмережі

Владислав Бірбасов, патрульний поліцейський з Харкова, який опинився в епіцентрі сепаратистського скандалу, запевнив, що змінив свої погляди в результаті спілкування з українськими активістами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 057.ua.

Нагадаємо, раніше у мережі була опублікована інформация про те, що харківський патрульний активно захоплюється діями Росії під час окупації Криму і прославляє дії "Беркуту" під час Євромайдану. Сам поліцейський визнає, що усі показані волонтерами скріншоти сторінок із соцмереж дійсно належать йому.

"Сторінка моя, але видно по датах, які вказані на цих записах, що це 2014 рік і початок 2015. На той момент я ще не працював у поліції. Я вже давно переглянув погляди у світі політики, і взагалі, оскільки являюся співробітником МВС України", — розповів він.

За його словами, він почав більше "спілкуватися з українськими активістами, які пролили світло на усю цю політику".

Тим часом, інформація щодо Владислава Бірбасова була опублікована на сайті "Миротворець". У свою чергу, поліцейський не збирається ігнорувати ситуацію, вважаючи, що в нього є підстави хвилюватися за своїх рідних "Я ціную свою роботу і не хочу, аби через чиюсь дурість постраждали мої близькі".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...