Перебрався до "Гейропи": Російський мільярдер з оточення Путіна втік від американських санкцій у Великобританію

Борис Мінц входить в сотню найбагатших людей Росії, статки якого оцінюються в 1,3 млрд доларів.

Борис Мінц втік з РФ до Великобританії. Ілюстрація:РБК

За повідомленням російських ЗМІ, мільярдер Борис Мінц і троє його синів разом з сім'ями виїхали до Великобританії. "Ситуація склалася напружена, спокійніше виїхати", - пояснило одне з джерел з оточення олігарха. Про це повідомляє Радіо Свобода, передають Патріоти України.

За інформацією видання, Борис Мінц входить в сотню найбагатших людей Росії. За даними Forbes, його статок оцінюється в 1,3 мільярда доларів. У дев'яності роки він був начальником управління президента Росії з питань місцевого самоврядування, потім багато років був у партії "Союз правих сил".

Основний актив Мінца - компанія O1 Properties (володіє бізнес-центрами в Москві). Вона може бути продана протягом декількох місяців і, за інформацією видання, швидше за все дістанеться компанії, яку пов'язують з ГК "Регіон" і "Роснефтью".

Продаж активів пов'язана з тим, що Мінц не зміг домовитися з декількома банками про реструктуризацію кредитів. Так, за даними видання, 01 Group була винна Московському кредитному банку 25 мільярдів рублів.

Борис Мінц входить в так звану "кремлівську доповідь" Мінфіну США - список наближених до президента Росії Володимира Путіна, щодо яких можуть бути введені санкції.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...