Перебував у розшуку з серпня 2016-го: У Польщі затримали російського шпигуна (фото)

Затриманому загрожує до 10-ти років ув'язнення.

Пьотра Ц. затримали як російського шпигуна. Фото: tvn24.pl.

Військова служба контррозвідки Польщі затримала лейтенанта запасу Пьотра Ц. за підозрою у шпигунстві для Росії. Про це повідомляє tvn24, передають Патріоти України.

Пьотр Ц. перебував у розшуку з серпня 2016 року. Йому висунуті звинувачення у співпраці з іноземною розвідкою. Військовий служив в 1-й базі транспортної авіації у Варшаві і знав таємні коди доступу на військову базу. В 2015 році його переведено до кадрового резерву.

Затриманому загрожує до 10-ти років ув'язнення. Пьотра Ц. могли заарештувати ще в листопаді 2014 року, але тоді військова прокуратура визнала, що докази про його причетність до співпраці з російськими спецслужбами є недостатніми.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...