"Передайте в Россию, что они - хуже фашистов": Журналісти поспілкувались із жителем Водяного під Маріуполем (відео)

Чоловік не може потрапити в лікарню до своєї хворої дружини в Маріуполь через постійні обстріли.

Водяне після обстрілів росіян. Фото: Фокус.

Журналісти побували в прифронтовому селищі Водяне, що поблизу Маріуполя. Там жителі, яких залишилося близько десятка, живуть у підвалах при свічках. Про це йдеться у сюжеті каналу «2 + 2», передають Патріоти України.

Все навколо розбите артилерією бойовиків, а люди не можуть переміщатися селищем, бо місцевість усипана снарядами, які не розірвалися. Сюди ж навідуються ворожі диверсанти і власне тут же, над Водяним, наші воїни збивають російські безпілотники.

Місцевий житель Василь не стримує сліз і каже: «Передайте в Росію – вони гірші за фашистів». Чоловік не може потрапити в лікарню до своєї дружини в Маріуполь через постійні обстріли. У цей день він вперше за довгий час випустив на вулицю худобу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...