Переродитися на "пішого" дільничного? В Ужгороді у патрульного поліцейського, який врізався в стовпчик, відібрали водійські права (фотофакт)

Охоронець правопорядку занадто швидко поспішав на виклик.

Фото: mukachevo.net

Поспішаючи на виклик, що надійшов на лінію 102, даючи заднім ходом у темряві патрульний не помітив стовпчик висотою приблизно 80 сантиметрів і допустив зіткнення правою частиною заднього бамперу, пишуть Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

На місце події викликали відділ моніторингу та командира роти. На патрульного, який був за кермом склали постанову за ст. 124 КУпАП та вилучили в нього посвідчення водія. Пошкодження автомобіля незначні - невелика вм'ятина та тріщина, які видно на фото.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...