"Перестаньте воровать": Москва "урізає" бюджети ватажкам терористів на Донбасі, - ЗМІ

За результатами переговорів у Кремлі вирішили зменшити "бюджет" ДНР "на 40% в найближчі два місяці.

Олександр Захарченко. Фото:focus.ua.

Два тижні представники кремлівського куратора "російської весни" Владислава Суркова вели переговори з першими особами "ДНР" Олександром Захарченком та Денисом Пушиліним щодо фінансування "народної республіки". Про це написав на своїй сторінці у Facebook координатор групи "Стоп Террор" Семен Кабакаєв, інформують Патріоти України.

Основним посилом були проблеми із забезпеченням військових влітку 2016 року і неможливістю виплачувати заробітні плати працівникам заводів і "держпідприємств". Затримки вже фіксуються кілька місяців.

"На що Захарченко і Ко отримали цікаві відповіді, що якщо не перестануть красти, як це було восени, то фінансування не буде", - повідомив Кабакаєв.

За результатами переговорів було вирішено, що Москва зменшить "бюджет" ДНР "на 40% в найближчі два місяці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...