Перестрілка у зоні АТО: бійці "Правого сектора" відправили у пекло кількох окупантів

Стан одного з командирів добровольчого батальйону після збройної сутички потребує довгого процесу лікування та реабілітації.

Ілюстрація:censor.net.ua

У четвер, 7 січня, під час проведення розвідувальної операції отримав кульові поранення в спину і ногу один з командирів Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Олександр Попов. Про це повідомляється на сторінці в Facebook 7-го окремого батальйону ДУК "Правий сектор", передають Патріоти України.

У зв’язку з тим, що евакуація пораненого відбувалась в умовах бою і тривала більше 3-х годин (побратими несли хлопця на собі майже два кілометра, відстрілюючись та водночас надаючи медичну допомогу), стан бійця на час доставки до місцевого шпиталю був важким - переохолодження та велика втрата крові. У результаті перестрілки два російських загарбника пішли у пекло, додому." - сказано в повідомленні.

Зараз Олександр знаходиться у лікарні ім. Мечникова у м. Дніпропетровську. Кілька годин тому була проведена операція, наразі стан бійця стабільний. Попереду складний і довгий процес лікування та реабілітації.

Окрім того, що Олександр – боєць ДУК Правого Сектору, тобто не отримає ніякої допомоги від держави, він ще є єдиним опікуном своєї сліпої бабусі, якій вже понад 80 років і яка нічого не знає про його поранення. Просимо усіх небайдужих допомогти побратиму. Будемо вдячні за будь який внесок. Хто не має можливості допомогти грошима, помоліться за його здоров'я. Дякуємо за розуміння і підтримку!" - йдеться у зверненні.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...