Перша гучна кінопроба Холодницького: Луценко показав оперативний запис, як двоє суддів давали хабаря антикорупційному прокурору (відео)

​Обох «засвічених» працівників Феміди відправили за ґрати.

Печерський райсуд Києва ще тиждень тому відправив за ґрати двох суддів Кіровського районного суду Дніпра, яких упіймали на спробі дати чималий хабар керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назарові Холодницькому, зазначають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Як саме пропонували хабар, показано на оперативному відео, яке надав генпрокурор Юрій Луценко (з 10:48 хв).

На запису видно голову Кіровського райсуду міста Дніпро Геннадія Підберезного і його заступницю Наталію Овчаренко. Ця парочка пробує 50 тисяч доларів - як першу частину хабара Назару Холодницькому, щоб заблокувати розслідування про вимагання хабара самою Овчаренко. Цікаво, що ця служителька Феміди, за словами журналістів, дуже набожна - всі свої хабарі хрестила, перед тим, як взяти до рук.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...