Перший запис в трудовій книжці: Аваков обрав собі заступником 24-річну дівчину

До того, як переїхати в Україну, Анастасія Дєєва жила в Стокгольмі, де за її ж словами, займалася зеленими технологіями.

Анастасія Дєєва. Фото: Style Insider.

На сайті Кабміну сьогодні з'явилося розпорядження, датоване двадцять шостим жовтня. Відповідно до документів, Міністр внутрішніх справ України призначив своїм помічником 24- річну Анастасію Дєєву, передають Патріоти України.

У розпорядженні також зазначається, що дівчина призначена на посаду «заступником Міністра внутрішніх справ України з питань європейської інтеграції». Видання «Інтерфакс» сьогодні повідомило, що вона працює в уряді за цивільно-правовою угодою. Відповідно до її декларацією за 2015 рік, весь її дохід становить стипендія, дивіденди, а також доходи у доларах США, отримані нею за межами України. Крім того, в документі вказується, що Дєєва володіє вкладами в банках, а житлом користується на правах оренди.

Варто зазначити, що видання «ActiveTVinUA», що має свій канал на YouTube, ще 13 липня поточного року взяло у Дєєвої інтерв'ю, як у «заступника міністра МВС і координатора міжнародних і соціальних проектів МВС». Дівчина повідомила в цьому інтерв'ю, що за її участі вже був запущений один з проектів МВС - патрульна поліція.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...