П'яні бойовики "ЛНР" забили до смерті офіцера своєї бригади, - Тимчук

За словами нардепа, на окупованій території відзначається зростання числа конфліктів між російськими найманцями і місцевими терористами.

Бойовики ОРДЛО. Ілюстрація:youtube.com

Бойовики «ЛДНР» продовжують порушувати дисципліну, іноді доходить навіть до з'ясування відносин між собою. Координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук зазначив у Facebook, що особовий склад в підрозділах 7-й омсбр (т.зв. «ЛНР») незадоволений наказами свого командування і не гребує дезертирством, зазначають Патріоти України.

Також, він зазначив: «У підрозділах 7-й омсбр окупаційних військ російськими "радниками" фіксується різке погіршення стану військової дисципліни. Заборона на покидання розташування підрозділів у зв'язку з травневими святами, а також заборона на використання мобільного зв'язку викликає відкрите невдоволення особового складу, перш за все з боку місцевих бойовиків.

Відзначається зростання числа конфліктів між російськими найманцями і місцевими бойовиками. Зафіксовані випадки самогоноваріння в підрозділах і приготування так званої "ханки" (опіатного розчину наркотичного вмісту). В результаті кількість військових злочинів і порушень військової дисципліни в бригаді зросла".

Також, він додав, що у бойовиків навіть дійшло до вбивства свого ж товариша. Нардеп відзначив: "У районі Алчевська колишній військовослужбовець 7-й омсбр якийсь Парфенюк (очолював окупаційну адміністрацію селища Зоринськ, а на параді 2017 го року йшов на чолі "парадного розрахунку бригади"), перебуваючи в неадекватному стані, забив на смерть офіцера цієї ж бригади , який теж перебував у стані алкогольного сп'яніння".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...