П'яні терористи "ДНР" втопили бронетранспортер і ледь не потонули самі - розвідка

9-й полк бойовиків відомий тим, що в його рядах знаходиться велика кількість алкоголіків, і там часто трапляються випадки дезертирства.

Ілюстрація:112.uaТерористи мотострілецького полку "ДНР", відомого великою кількістю п'яниць в своєму складі, втопили БТР і ледь не потонули самі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби української розвідки, передають Патріоти України.

За даними Головного управління розвідки Міноборони України, під час нічного тренування з подолання водних перешкод два російських десантника, що управляли БТР-80, заїхали на ньому в воду, але не змогли виїхати. В результаті - бронетранспортер потонув, а бойовики зараз знаходяться у важкому стані.

"Двоє військовослужбовців "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти 1-го АК ДНР" потонули разом з бронетранспортером БТР-80 під час нічного тренування елементів морської десантної операції і перебувають у важкому стані. Основною причиною цієї надзвичайної події стало нерозумне технічне забезпечення та відсутність належної підготовки особового складу", - сказано в звіті ГУР.

Даний 9-й полк бойовиків відомий тим, що в його рядах знаходиться велика кількість алкоголіків, і там часто трапляються випадки дезертирства.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...