Під Донецьком росіяни штурмують позиції ЗСУ: В атаку пішли танки, підтягнули "Нони"

Найгарячішою точкою АТО зараз є Авдіївська промзона.

Ілюстрація:24tv.ua

Російсько-терористичні формування вже другу годину штурмують позиції сил АТО біля Авдіївки. З боку Донецька в атаку пішли два ворожих танки, а на Спартак підтягнули артилерійські установки "Нона". Про це повідомила волонтер проекту "Повертайся живим" Юліана Вєтрова, передають Патріоти України з посиланням на Пресу України.

"Бойовики підтягнули "Нони" на Спартак і обстрілюють промзону Авдіївки. Штурм триває вже другу годину. З боку Донецька в атаку пішли два танки ворога", - каже волонтер.

За весь день солдати нарахували вже 50 розривів артилерії, упереміш із мінометами калібру 120 мм і 82 мм. На щастя, бійцям ЗСУ вдалося уникнути втрат і поранених. За словами українських військових, це вже третій артилерійський наліт бойовиків на їхні позиції. Ближче до ночі, після артатаки, солдати чекають непроханих гостей - диверсантів.

"Вони підходять частіше з трьох сторін, оточуючи промзону зі спробами вибити звідти солдатів", - зазначила Вєтрова.

Не зважаючи на активність бойовиків, українські військові продовжують утримувати околиці Ясинуватої. Найгарячішою точкою АТО зараз є Авдіївська промзона, адже саме там зосереджено всю увагу терористів. Завдяки цьому захисники Мар'їнки, Красногорівки та Зайцевого сьогоднішній вечір зустріли в тиші.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...