Під Гонтаревою захиталося ще сильніше: Ляшко опублікував нову підбірку переговорів заступниці Гонтаревої, у Авакова вимагають конкретних дій

У результаті згаданих зловживань мільйони українців втратили свої заощадження, а відшкодування цих втрат з державного бюджету лягло непідйомним тягарем на платників податків.

Катерина Рожкова. Фото: oligarh.org.ua.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко надав у відкритий доступ декілька годин записів розмов заступниці голови Національного банку Катерини Рожкової. Відповідні відеоматеріали з’явилися на сторінці народного депутата у Facebook, передають Патріоти України.

“Зібрані тут матеріали свідчать про корупцію і зловживання голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої та її заступниці Рожкової. У результаті цих зловживань мільйони українців втратили свої заощадження, а відшкодування цих втрат з державного бюджету лягло непідйомним тягарем на платників податків”, – анонсував свою підбірку політик. Олег Ляшко додав, що вимагає від правоохоронних органів розслідувати наведені факти і притягнути винних до відповідальності.

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат від “Народного фронту” Антон Геращенко у дописі на своїй сторінці у Facebook наголосив, що ці записи мають стати матеріалом розслідування Національного антикорупційного бюро та Спеціальної антикорупційної прокуратури.

"Сегодня Олег Ляшко опубликовал очередную порцию прослушки лица женского пола, голос которой очень напоминает голос заместителя Председателя Правления Национального банка Екатерины Рожковой. Первая часть прослушки была озвучена в прошлую пятницу в эфире телеканалов 3S TV и News One.

Удивительно, что ведущие телеканалы и интернет СМИ Украины сделали вид что этих аудиозаписей не существует в природе, в то время как любой другой факт слива в сеть каких либо аудиоматериалов о коррупции в действиях высших должностных лиц, как правило вызывал оживлённую реакцию. Отмолчались и ведущие общественные организации борющиеся с коррупцией и днём и ночью не покладая рук", - написав Геращенко.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...