Під Горлівкою посилилися бої, терористи обстрілюють передмістя - соцмережі

На північ від Горлівки по укріпленнях ЗСУ у Зайцевому "ДНР" вела вогонь з гранатометів різних типів і стрілецької зброї.

Ілюстрація:http://real-vin.com/

Бойові втрати сил АТО за перші 18 години 22 лютого мінімальні - один поранений. При цьому за даними спікера АТО Леоніда Матюхіна, терористи здійснили 27 обстрілів українських позицій, зазначають Патріоти України.

У тому числі на північ від Горлівки по укріпленнях ЗСУ у Зайцевому "ДНР" вела вогонь з гранатометів різних типів і стрілецької зброї.

Місцеві жителі повідомляли про бойові дії і далі на північ і на південний захід від Горлівки; причому ввечері вони навіть посилилися:

«Горловка. 11:49. Один взрыв на западе».

«12:00. Горловка. Несколько разрывов с направления 6/7 – Курганка».

«12:22. Горловка. Еще разок шарахнуло на западе».

«18:53. Горловка. Северная часть, а именно Зайцево - на протяжении всего дня локальные бои; но ближе к вечеру стали прилетать чаще и крупнее».

«20:05. На севере Горловки слышно выстрелы/прилеты тяжелого».

«Горловка. 20:30. Юго-запад, стреляют понемногу».

«21:04. Горловка. Пригород. Северное направление под артобстрелом." - пишуть у соцмережах.

До 23 години бої посилилися, терористи ведуть обстріли їх передмість.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...