Під Херсоном п'яний поліцейський збив на смерть людину

У поліції вже відзвітували: проти співробітника розпочато кримінальне провадження.

ДТП. Фото: 112.ua.

У Херсонській області п'яний поліцейський збив насмерть водія мопеда. ДТП сталося в райцентрі Береслав. Відомо, що правоохоронець не був на службі і їхав на власному автомобілі, передають Патріоти України з посиланням на Подробности.

У поліції вже відзвітували: проти співробітника розпочато кримінальне провадження. Правда, сам він не затриманий. Кажуть, що для арешту поки немає підстав. Спочатку потрібно дочекатися результатів аналізів та експертиз. Хоча на місці тест показав, що водій був напідпитку. У його крові було 1,6 проміле алкоголю.

"Зараз відсторонений від займаної посади, проводиться службове розслідування паралельно зі слідством відділом власної безпеки Національної поліції. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 8 років. І позбавлення права керування транспортним засобом на строк до 3 років. У даному випадку у нас є обтяжуючі ознаки - це вчинення злочину в стані алкогольного сп'яніння", - говорить заступник прокурора Херсонської області Олег Йощенко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...