Під ковпаком: Аксьонов пообіцяв кримчанам тотальний контроль в інтернеті та вдома

Окупанти мають намір вести "адресну роботу" з людьми, підозрюваними в тому, що вони "схильні до ідей тероризму".

Сергій Аксьонов. Фото: ipress.ua.

"Влада" Криму має намір вишукувати людей, "схильних до ідей тероризму". Про це заявив "глава" Криму Сергій Аксьонов, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

В окупованому Росією Криму мають намір стежити за громадянами в інтернеті. Також окупанти мають намір вести "адресну роботу" з людьми, підозрюваними в тому, що вони "схильні до ідей тероризму". "Накопичений досвід протидії тероризму свідчить про те, що широке поширення ідей тероризму і координація дій злочинних елементів здійснюється за допомогою мережі Інтернет. Зазначені фахівці повинні займатися адресним профілактичним впливом на категорії осіб, найбільш схильних або тих, хто вже потрапив під вплив ідеології тероризму", - повідомив чиновник.

Нагадаємо, що в Росії 7 липня було підписано пакет "антитерористичних" законів ( "Пакет Ярової"), який передбачає введення кримінального покарання за неінформування і схиляння до участі в масових заворушеннях. Крім цього, оператори зв'язку тепер зобов'язані записувати і зберігати всі телефонні розмови і повідомлення своїх клієнтів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...