Під Києвом стався вибух і пожежа на нафтобазі

​Керівництво нафтобази відмовилося від коментарів.

Пожежа на нафтобазі. Ілюстрація:http://rian.com.ua/

У Вишневому, що під Києвом, стався вибух на нафтобазі. Він пролунав, коли заповнювали дизельним пальним автоцистерну, яка перевозить пальне. До пожежі розрив не призвів. Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Постраждав заправник – співробітник нафтобази, у нього обпечені руки, нині він перебуває у лікарні. У момент вибуху чоловік був зверху на цистерні.

Кримінальне провадження поліція розслідує за статтею "порушення правил безпеки при виконанні робіт із підвищеною небезпекою". На територію нафтобази журналістів не пускали, коментарів інциденту керівництво нафтобази не давало.

Там кілька годин працювали експерти – обстежували територію, відбирали зразки пального. Нафтобаза діє двадцять років.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...