"Під маскою справедливості": У Тернополі затримали працівників фіскальної служби, які вимагали хабар (фото)

На що тільки не здатні квазіревізори, аби набити власні кишені.

Працівників фіскальної служби затримали під час отримання хабаря. Фото google.com

Співробітники Служби безпеки України затримали в Тернополі двох працівників фіскальної служби, які вимагали гроші в місцевого підприємця. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-центр СБУ.

Згідно з повідомленням, ревізори-інспектори Головного управління фіскальної служби вимагали у підприємця гроші за нестягнення нібито накладених за результатами перевірки штрафних санкцій. Аби залякати підприємця, вони озвучили суму штрафу в розмірі 500 тисяч гривень. Внаслідок "торгів" бізнесмен погодився сплатити ревізорам майже п'ять тисяч гривень талонами на бензин.

Співробітники спецслужби спільно з прокуратурою і внутрішньою безпекою фіскальної служби затримали інспекторів у Тернополі біля залізничного вокзалу під час отримання хабара.

взятка


взятка


взятка
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...