Під носом у СБУ: ЗМІ знайшли під Києвом квартиру брата ватажка "ЛНР"

У вересні 2014 року родич ватажка "ЛНР" став власником новенької квартири. У цей же час його старший брат починає керувати терористами на Луганщині.

Ігор Плотницький. Фото: uapress.info.

Брат ватажка терористів так званої ЛНР Ігоря Плотницького здає свою новеньку квартиру в містечку Вишневе під Києвом і, можливо, сам проживає в столиці України. Про це йдеться в сюжеті програми Гроші, передають Патріоти України.

Журналісти нагадали, що Плотницький родом із села Кельменці Чернівецької області. Його батьки виїхали із села раптово і швидко, в супроводі цілого кортежу джипів. У поспіху, вони кинули все - будинок, домашніх тварин і навіть рідну бабусю, яку доглядають соціальні працівники.

"Подумали спочатку, що до сина в Київ. У них там десь у Києві або під Києвом ще один син є", - говорить сусідка Плотницького. У мережі брат ватажка "ЛНР" Михайло вказаний як приватний підприємець. Журналісти вирушили шукати його за місцем реєстрації бізнесу - у Василькові під Києвом, офіційно Плотницький-молодший працював тут із 2007 по 2014 роки.

Але двері квартири, яка належить брату терориста, відчиняє жінка, яка стверджує, що взагалі не знає, хто це. Але журналістам вдалося з'ясувати ще одну ймовірну адресу Михайла Плотницького - у Вишневому. Як зазначається, у вересні 2014 року родич ватажка "ЛНР" став власником новенької квартири. За збігом обставин, у цей же час його старший брат починає керувати терористами на Луганщині.

І, як виявилося, брат терориста здає свою квартиру в оренду. Жінка, яка відчинила двері, каже, що це, дійсно, його квартира, але він тут не живе. Також вона повідомила, що брат терориста поки в Росії. "Я знаю, що у нього у Василькові ще теща і тесть", - заявила жінка.

"Виходить, родичі Плотницького не просто мають помешкання у Києві, а й заробляють на цьому гроші. Прославляючи "російський світ", сімейство сепаратистів не поспішає відмовлятися від українського громадянства", - резюмується в сюжеті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...