Під виглядом експорту в інші країни: Українські бізнесмени забезпечували продуктами "ДНР"

Суд визнав винними у скоєнні злочину двох директорів комерційних структур.

СБУ спіймала ділків на гарячому. Фото: 112 Україна.

Співробітники СБУ спільно з ДФС викрили дві комерційні структури на нелегальному постачанні продуктів до терористичної організації "ДНР". Зловмисники планували вивезти продукти на більше ніж 7,5 мільйона гривень. Про це повідомляє прес-центр СБУ, передають Патріоти України.

Як задокументували оперативники спецслужби, бізнесмени з Харкова та Києва налагодили поставки продуктів з Харкова та Києва у "ДНР" під виглядом експорту в інші країни. За фіктивними договорами ділки нібито відвантажували продукцію у "треті країни", які через Росію потрапляли на тимчасово неконтрольовані Україною території Донбасу.

Суд визнав винними у скоєнні злочину двох директорів комерційних структур. Окрім того, за матеріалами СБУ ділки до бюджету повернуть понад 15 мільйонів гривень.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...