Підбитий "камікадзе" повертається: Реінкарнація Яценюка - політолог про те, як це відбуватиметься

Яценюку потрібно зробити "обнулення", зникнути на деякий час. Тоді можна повернутися "новою людиною". Зараз він замовк, вичікує і дивиться.

Арсеній Яценюк. Фото:xn----8sbejf1b9b0a3g.xn--p1ai

Арсеній Яценюк готується до "другого пришестя", яке має відбутися на тлі підвищення тарифів на всі види комунальних послуг та енергоносіїв і відповідного ставлення громадян України до уряду Володимира Гройсмана. Про це заявив заступник директора Інституту соціальних і маркетингових досліджень, партнер Інституту публічної політики та консалтингу аналітик Олексій Біловол в інтерв'ю Громадському радіо, передають Патріоти України.

"Яценюку потрібно зробити "обнулення", зникнути на деякий час. Тоді можна повернутися "новою людиною". Зараз він замовк, вичікує і дивиться. Адже не факт, коли будуть вибори", - пояснив Біловол.

За словами політолога, громадськість буде поставлена перед однозначною позицією Яценюка: "А ми подивимося, з якою порядком денним він повернеться. Можливо, використовує тему нових тарифів. Йому потрібен позитивний фон, тому що пішов він через негатив навколо його персони".

"У випадку з Луценком продемонстрували, що у нас можна створити потребу, її реалізувати і вийти на потрібне рішення. І говоримо, що це політична доцільність", - підкреслив експерт.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...