Підозрювані вже зізналися у вбивстві: Стало відомо, як вдалося знайти місце поховання адвоката Грабовського

Наразі існує дві прямо протилежні версії того, хто стоїть за вбивством.

Юрій Грабовський. Фото: ipress.ua.

Тіло адвоката російського ГРУшника Александрова Юрія Грабовського зі слідами каліцтв було виявлено ще вчора. Місце поховання правоохоронцям показали підозрювані, які вже зізналися в його вбивстві, передають Патріоти України з посиланням на Страна.ua та власні джерела видання.

Наразі існує дві прямо протилежні версії того, хто стоїть за вбивством. Першу з них озвучив минулого тижня військовий прокурор Анатолій Матіос. За його словами, операція була спланована колишніми українцями і спецслужбами РФ для створення картинки на підсумковій стадії судового розгляду справи щодо російських спецназівців.

"Підозрюваний, який має відношення до зникнення цього адвоката Грабовського, навіть сам не усвідомлював того, як його використовували. Він дає свідчення", - додав Матіос. Згідно з другою версією, яку озвучували співробітники Грабовського, до викрадення адвоката російського ГРУшника можуть бути причетні українські силові структури.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...