Пішов на аварійну посадку: В Україні ледь не зазнав катастрофи авіалайнер МАУ

Інцидент набув розголосу після заяви заступника голови Верховної Ради Оксани Сироїд, яка перебувала на борту.

У літака МАУ виникли проблеми. Ілюстрація: НВ.

У понеділок, 19 лютого, пасажирський літак рейсу PS045 авіакомпанії МАУ за маршрутом Київ – Херсон на півдорозі повернувся до міжнародного аеропорту Бориспіль для здійснення аварійної посадки. У прес-службі авіакомпанії "Роза вітрів", яка відповідала за експлуатацію і технічне обслуговування літака, пояснили, що на борту виникли проблеми з перепадом тиску в салоні, передають Патріоти України.

"Екіпаж зіткнувся з проблемою підтримки заданого перепаду тиску повітря в салоні. З метою недопущення падіння тиску повітря в салоні екіпаж запитав у диспетчера безпечний ешелон, виконав зниження та повернувся в аеропорт вильоту Бориспіль", - розповіла прес-секретар авіакомпанії Наталія Кочанова.

Вона зазначила, що аварійний кисень не використовувався. Причини аварійної ситуації розслідуються. Інцидент набув розголосу після заяви заступника голови Верховної Ради Оксани Сироїд, яка перебувала на борту. Пасажири вилетіли до Херсона на наступний ранок, 20 лютого.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...