Після бойових зіткнень біля Мар'їнки, ворог продовжив обстріл цього району з гранатометів і стрілецької зброї, - штаб АТО (відео)

Терористи не припиняють обстрілювати опорні пункти та укріплення ЗСУ.

Ілюстрація:www.unian.ua

У зоні АТО, проросійські бойовики продовжують обстрілювати опорні пункти ЗСУ. Протягом минулої доби, вони 69 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових на Донецькому і Маріупольському напрямках. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Тривають мінометні обстріли українських укріплень в Зайцевому і Майорську. Тут ворог застосовував міномети калібру 120-мм і 82-мм Також, під мінометний вогонь потрапили опорні пункти в Красногорівці, Верхньоторецькому, Талаковці і Павлополі.

Після бойових зіткнень, які відбулися недалеко від Мар'їнки в першій половині дня, противник продовжував вести вогонь у цьому районі з позицій ВСУ з гранатометів і стрілецької зброї.

Неспокійно було і на інших ділянках. З великокаліберних кулеметів і гранатометів бойовики обстріляли опорні пункти ВСУ в Опитному, Пісках, Троїцькому та Авдіївці.

Про запеклий бій поблизу Мар'їнки повідомив голова Мар'їнської районної військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Володимир Мороз.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...