Після контратаки поблизу Авдіївки українські військові покращили свої позиції - Порошенко

Президент наголосив, що ЗСУ вийшли на ключову ділянку на підступах до окупованого Донецька.

ЗСУ покращили свої позиції під Авдіївкою. Ілюстрація:Уніан

Українські війська після контратаки в районі Авдіївки на Донеччині покращили свої позиції на ключовій ділянці фронту поблизу окупованого Донецька. Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час церемонії передачі пожежних автомобілів Управлінню ДСНС в Івано-Франківській області, передають Патріоти України за матеріалами УНІАН.

№З 29 січня ворог здійснив десятки спроб штурму позицій українських військових. Вони атакували нас, бо хотіли вибити українські війська з Авдіївської промзони, яка контролює важливе перехрестя і зупинила рух ворожої техніки", - заявив він.

"Російські війська застосували всі види артилерії, реактивні системи залпового вогню, міномети, танки, інші типи зброї, які жорстко заборонені Мінськими угодами, але щоразу окупанти змушені були відступати. Більше того, внаслідок атак ворога наші військові контратакували і покращили наші позиції на ділянці, яка стала ключовою на підступах до окупованого Донецька", - додав президент.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...