Після відставки можна і дещо порозповідати: Безсмертний повідомив, як тролив делегатів "молодих республік" на переговорах в Мінську

Дипломат уточнює, що українська сторона завжди прибуває першою на переговори в Мінську і незважаючи на те, що тон задають представники ОБСЄ, українські політики висловлюються першими.

Роман Безсмертний. Фото: gordonua.com.

Представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по Донбасу, який заявив про вихід з неї, Роман Безсмертний, розповів, як ставив сепаратистів в скрутне становище на переговорах в Мінську. Про це Безсмертний розповів в інтерв'ю на радіо "Вести", передають Патріоти України.

"Я спеціально говорив так, щоб вони підстрибували на місці. І потім, коли виступають вони, все відбувається так емоційно, що вони не можуть впоратися з текстом, який вони повинні представити. Але давши їм можливість багато говорити, я залишаю собі шанс в кінці дати якесь резюме всієї зустрічі. Поки всі виступають, я готую фразу, яка просто вбиває всіх в стіну. І іноді вона змінює весь контекст зустрічі", - розповів Безсмертний.

Він порадив виступати першими, але й давати шанс сепаратистам вставити своє слово. Безсмертний уточнює, що українська сторона завжди прибуває першою на переговори в Мінську і незважаючи на те, що тон задають представники ОБСЄ, українські політики висловлюються першими. Найчастіше їм потім доводиться по 40 хвилин слухати позицію Росії.

"Патріарх Філарет сказав, що я повинен любити Захарченко, але вбивати в ньому зло. І тоді я зрозумів, що я не повинен ненавидіти цих людей. Але я повинен боротися зі злом, яке в них є. Тоді змінилася поведінка за столом переговорів" - додав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...