Після взяття під контроль силами ООС Чигирів Кремль вирішив терміново "нейтралізувати негативні наслідки" - Тимчук

За словами нардепа, серед "чиновників" вищої ланки "ЛНР" поширюється інформація про можливі кадрові зміни в керівництві псевдореспубліки в зв'язку зі зміною куратора "Л/ДНР" в Кремлі.

Дмитро Тимчук. Фото:24 каналНародний депутат України Дмитро Тимчук, посилаючись на дані групи "Інформаційний спротив", повідомив, що після взяття під контроль силами ООС населеного пункту Чигирі, окупанти вирішили терміново "нейтралізувати негативні наслідки". Про це нардеп написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Після історії з узяттям ЗСУ під контроль Чигарів і паніки, що охопила бойовиків 3-й омсбр і частини проросійськи налаштованого населення (на грунті "не сьогодні-завтра буде здана Горлівка"), командування окупантів прийняло рішення терміново реалізувати інформаційно-психологічну операцію по "нейтралізації негативних наслідків". Зокрема, в інформаційне поле була вкинута дезінформація про "танковий наступ ЗСУ" і якусь "відплату" з боку окупаційних військ: знищення "українських танків і БМП", "палаючі склади і розгромлені наступаючі частини ЗСУ", "американський радар, знищений влучними артилеристами 1-го АК" - повідомив Тимчук.

В рамках цієї "операції" окупанти демонстративно перекинули в Горлівку підкріплення - до посиленого батальйону - і організували масовані обстріли передмість даного населеного пункту.

"В Алчевську, Луганську та ряді прифронтових селищ окупованих районів Луганської області за розпорядженням окупаційної адміністрації в лікувально-санітарних установах наказано виділити недоторканний "резерв" койко-місць на випадок горезвісного "наступу ЗСУ". Це ж стосується і медичних препаратів, медичного обладнання", - пише народний депутат України.

Також він повідомив, що серед "чиновників" вищої ланки "ЛНР" поширюється інформація про можливі кадрові зміни в керівництві псевдореспубліки в зв'язку зі зміною куратора "Л/ДНР" в Кремлі. У той же час, згідно з розповсюджуваними чутками, в "ЛНР" очікують призначення головним куратором "ЛНР/ДНР" заступника голови уряду РФ Дмитра Козака.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...