По кому дзвонять тюремні дзвони: В Одесі взяли під варту колишнього заступника опоблоківця Скорика

Наступного тижня ГПУ внесе подання у Верховну Раду на зняття недоторканності з депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика.

Приморський районний суд Одеси. Фото: Думская.

Приморський районний суд Одеси вирішив взяти під варту і визначив заставу в 8 млн гривень для колишнього першого заступника голови Одеської ОДА Олександра Орлова, підозрюваного в причетності до масових безладів у місті в лютому 2014 року. Таке рішення суд прийняв у п'ятницю, передають Патріоти України з посиланням на Українські новини.

Як відомо, прокуратура просила обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для Орлова. У четвер стало відомо, що Генпрокуратура наступного тижня внесе подання у Верховну Раду на зняття недоторканності з депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика.

Також було оголошено про підозру в організації заворушень під будівлею Одеської облдержадміністрації 19 лютого 2014 року колишньому першому заступнику голови ОДА Олександру Орлову. Головою ОДА тоді був Скорик. 19 лютого 2014 року група озброєних битами "тітушок" напала на активістів Євромайдану, журналістів та простих жителів міста. Слідство вважає, що до цього було причетне керівництво області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...