Подачка від Кремля: Військовим у Криму, які зрадили українській присязі, Путін призначив одноразову матеріальну допомогу

Виплати будуть здійснені колишнім співробітникам органів внутрішніх справ та органів безпеки України, а також колишнім військовим Збройних сил України.

Путін. Фото:truepundit.com

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про виплату одноразової матеріальної допомоги колишнім військовим і співробітникам внутрішніх справ України, які живуть в анексованому Криму. Відповідний документ опублікований на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ, інформують Патріоти України.

Згідно з указом від 9 квітня, виплати будуть здійснені колишнім співробітникам органів внутрішніх справ та органів безпеки України, а також колишнім військовим Збройних сил України, які стали інвалідами в результаті травми або захворювання, отриманого на службі, а також постійно проживали в Криму і Севастополі станом на 18 березня 2014 року.

Як зазначається, така ж матдопомога буде надана членам сімей загиблих під час виконання обов’язків цих категорій громадян.

"Розмір одноразової матеріальної допомоги визначається відповідно до законодавства, що діяло на території Республіки Крим та Севастополя до 21 лютого 2014 року, зменшується на суму раніше проведених виплат і перераховується в рублі за офіційним курсом Центрального банку РФ станом на 18 березня 2014 року", - йдеться у тексті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...