Подарунки на передову: Українці подбали про святковий настрій бійців АТО (відео)

Господині поділилися з військовими тими стравами, які вони подаватимуть і на свій новорічний стіл.

Смаколики до святкового столу. Фото: ЖЖ.

Волонтери Міжнародного альянсу братської допомоги завдяки зусиллям українських родин зібрали надзвичайно велику партію святкових подарунків українським бійцям, які зараз перебувають на фронті. Про це розповів кореспондент телеканалу новин 24 Володимир Рунець, передають Патріоти України.

Наразі допомога прямує до зони АТО. Як повідомила керівник громадської організації Міжнародний альянс братської допомоги Вікторія Воронович, це три вантажні автобуси, заповнені, в основному, продуктами до святкування Нового року.

Це смаколики, які приготували господині власними руками. Куплених речей там дуже мало. Люди поділилися тими стравами, що вони подаватимуть їх на свій новорічний стіл, із воїнами, — пояснила Вікторія. Також волонтер розповіла, що незважаючи на думку, що українці менше стали допомагати своїй армії, зібрати продукти для святкування Нового року бійцями було не так важко.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...