"Подарунок" від Садового: Львівське сміття на Житомирщині вивантажили просто на дорозі (фото)

На перевізника львівської фірми ТОВ "Танк Транс Україна", який без дозволу вивантажив сміття у Ружинському районі, поліцією складено протокол.

Фото:http://oda.zt.gov.ua/

На Житомирщині львівським сміттям завалили дорогу. Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Зазначається, що 2 жовтня на території Ружинського району поліцією було складено адмінпротокол про порушення благоустрою, а саме - забруднення території побутовими відходами. Порушником виявилася львівська фірма, яка займається перевезеннями, - ТОВ "Танк Транс Україна", вiдправником вiдходiв - ТОВ "АВЕ Львів", що займається збором i вивезенням смiття.

Ввечері 2 жовтня автомобіль із львівськими номерами без жодних дозволів на викиди смiття та попереджень висипав побутові відходи у Ружинському районі, у тому числi безпосередньо на проїжджу частину.За словами голови Ружинської райадміністрації Наталії Скавінської, це вже другий такий випадок.

"Кілька машин сміття було залишено у селі Зарудинці 28 вересня. Тоді зловмисників упіймати не вдалося. Але це були не місцеві жителі, адже кількість відходів складає норму для цього села на 2 роки. Після першого випадку було встановлено чергування. Цього разу вдалося затримати водія та ідентифікувати виконавця", - сказала вона.

Як заявив виконуючий обов'язки голови Житомирської обладміністрації Ігор Гундич, дозволів на викид сміття цій фірмі ніхто не давав."Такі дії є неприпустимими. В оперативному порядку на місце буде направлена екологічна інспекція.

Керівники інших районів також мають взяти на контроль цей випадок, аби не допустити несанкцiонованих скидiв. Викидати сміття з iнших регiонiв без попереджень i без дозволiв на території нашої області та погіршувати екологічну ситуацію ми не дозволимо", - наголосив він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...