Подався на "заробітки": Убитий командир бойовиків "ДНР" виявився злочинцем з Білорусі

Убитий мав судимості і в Білорусі, і в Росії, але опинився на Донбасі, щоб принести туди "русский мир". Там історія його нікчемного життя і завершилася.

Польовий командир терористів "ДНР" Євген Кононов "Кот" виявився злочинцем з БІлорусі. Фото:rusvesna.su

Убитий в окупованому Донецьку один з польових командирів бойовиків "ДНР" Євген Кононов на прізвисько "Кіт" був жителем білоруського Могильова та був судимий раніше за розбій. Про це пише видання Білоруський партизан, передають Патріоти України.

Відзначається, що, судячи з фотографій, які Кононов іноді викладав в соцмережі "Однокласники", на Донбас він приїхав буквально відразу, як там почалися військові дії.

Сторінка Кононова в "Однокласниках" була замаскована під ніком "111111111". Хтось востаннє заходив на неї 10 січня. Але це точно його сторінка, бо серед його друзів багато жителів Могильова.

Також він вказав спорідненість з двома своїми братами, один з яких закінчив Могильовську школу міліції і ховається під ніком "Дядя Ваня". Хоча, судячи з усього, це його зведені брати, народжені в другій родині батька", - зазначає видання.

Люди, що знали Кононова по Могильову, розповіли журналісту, що у загиблого "підполковника ДНР" серед друзів була кличка Коша. Він ріс один з матір'ю, яка в 90-х роках працювала комерційним директором на Регенераторному заводі. Жили вони в центрі, навпроти готелю "Могильов".

"Відслуживши в десантних військах в Мар'їній Гірці, Кононов повернувся додому, але на громадянці життя не дуже склалося. Євген Кононов рано одружився, в Могильові у нього залишилися 2 дочки. Ця інформація потребує додаткової перевірки, але сусіди Кононова розповіли, що в Могильові він був судимий за розбій.

Цим можна пояснити, чому серед його друзів в "Однокласниках" є явно люди з кримінальним минулим і судимі. Після цих перших неприємностей Кононов поїхав до Москви на будівництво заробляти гроші.

І там теж когось пограбував. Його вже посадили в Росії, але якимось дивним чином він опинився в Донецьку", - пише видання. У Донецьку Кононов одружився, в серпні у нього народився син.

Також відомо, що Кононов воював у районах Савур-Могили, Донецького аеропорту і командував бойовиками під час штурму Дебальцева.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...