"Поезд ушел": Порожня залізниця в окупованому Криму (фото, відео)

Крим повністю відірваний від цивілізованого світу, адже поїзди тут - "справжня рідкість".

Залізниця у Криму спорожніла. Фото: "Фейсбук"

Активіст Українського культурного центру в окупованому Криму Михайло Батрак показав, як зараз виглядає кримська залізниця. Відповідне відео він опублікував на свій сторінці у Facebook. Про це повідомляють Патріоти України.

Зокрема, одна із колись великих станцій – пустує. Активіст вказує на те, що Крим повністю відірваний від цивілізованого світу, адже поїзди тут - «справжня рідкість».

«Це була перша більш-менш велика залізнична станція на шляху із Сімферополя в бік материкової України. Відсутність заробітку для місцевих мешканців, які на станціях продавали різний товар пасажирам потягів, неможливість кудись поїхати поїздом, порожні та занедбані залізничні станції які мають доволі депресивний вигляд, і решта невеличких мінусів які виникли після того як «ПОЕЗД УШЕЛ», - пише активіст.

З відкритих джерел відомо, що Острякове — вузлова вантажно-пасажирська залізнична станція у селищі міського типу Гвардійське, Сімферопольського району на магістральній лінії Джанкой — Сімферополь. Станом на грудень 2014 на станції не зупиняється жоден потяг далекого сполучення. Курсують приміські електропоїзди Сімферополя до Джанкоя та Солоного Озера. До окупації Криму електрички ходили аж на Мелітопіль.

Нагадаємо, ще минулого року у Мережі з’явилась цікава фотодобірка із окупованого Сімферополя. Тоді журналіст Заір Акадиров показав, як за рік часу осиротіла головна залізнична «артерія» колись багатого українського Кримського півострову.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...